20 Feb
20Feb

La jornada sènior d’aquest cap de setmana passat només es van jugar cinc dels nou partits programats, ja que es van ajornar la resta de partits (CB Santa Coloma a Copa Catalunya i Primera Territorial masculines i Bàsquet Neus, a Primera Catalana femenina i Segona Catalana masculina). I es que els partits jugats per els dos equips de Draft Gramenet, els dos equips de Gramenet BC i el del sènior “B” del CB Santa Coloma, es van sumar totes les victòries.

Super Copa femenina

Una victòria més de Draft Gramenet a la competició, en aquest cas a la pista de CBF Cerdanyola (42-53), amb la baixa de la colomenca Judith Romera, on l’equip de Víctor Calzado no ho va tenir gens fàcil. Les grogues s’enfrontaven a l’únic equip que l’havia vençut en aquesta temporada i després un primer període igualat amb avantatge colomenca (12-14), les vallesanes començarien a manar en el partit (24-21 al descans) fins el minut 7 del tercer període (31-27). En aquell moment, un parcial de 0-13, seria Draft Gramenet qui passaria a dominar el partit (31-40 al final del tercer període), deixant sense forces a les locals de cara al darrer període on no van poder plantejar batalla.

Andreea Cojocariu va ser la millor jugadora groga, amb 15 punts i 2 triples, en 18 minuts jugats

Primera Catalana masculina

El CB Santa Coloma “B” no va ajornar el seu partit, a diferència dels altres dos sèniors del club, sinó que el va avançar al dia 11, obtenint una clara victòria a la pista del CEB Sant Jordi per 62 a 89. El partit es trencaria ja al primer període on dos “breaks” de l’equip que entrena Xavi Grau deixaria el final del període en un clar 12 a 29 que seguiria pujant fins el descans (27-51). Els locals, tornant de vestidors van sortir ben forts, amb un 10-0 d’inici que poc a poc va ser neutralitzat per els vermells, si va permetre al CEB Sant Jordi, reduir lleugerament la diferència (49-65 al final del tercer període) però de res va servir ja que en el darrer període, l’ofensiva vermella va a tornar a ser decisiva.

Un total de cinc jugadors del CB Santa Coloma “B” van superar la desena de punts anotats, destacant Alex Garcia, amb 19 punts en 25 minuts i Mario Barrientos, amb 14 punts en 22 minuts.

Fotografia d'arxiu de Jordi Ramirez, en ratxa aquest mes de febrer / Fotografia: AE Sant Andreu de Natzaret

Segona Catalana femenina

Gran victòria de Draft Gramenet "B" a la pista del Bàsquet Ribes (49-70) que impulsa a l’equip a la cinquena plaça de la classificació on les colomenques van ser dominadores de la segona part del partit. Bona sortida de partit per part de les grogues que els serviria per dominar el primer període (11-16) i competir en el segon quart quan les locals van exigir a les d’Aleix Marin (33-34, al descans). Força igualtat tornant de vestidors però, arribarien els darrers 2 minuts de partit quan Draft Gramenet “B” va executar la meitat del seu pla de partit amb un parcial de 0-8 i 40-50 al final del període. Les locals no van anotar en els inicis del darrer període, el que sí va fer l’equip colomenc que ja es situarien +19 en el minut 3 del quart període.

Quatre jugadores van ser les destacadíssimes dels partit: Elena Payan (15 punts), Alba Arroyo i Paula Orozco (13 punts) i Gisela Ordoyo (12 punts).

"La jornada sènior d’aquest cap de setmana passat només es van jugar cinc dels nou partits programats, ja que es van ajornar la resta de partits (CB Santa Coloma a Copa Catalunya i Primera Territorial masculines i Bàsquet Neus, a Primera Catalana femenina i Segona Catalana masculina). I es que els partits jugats per els dos equips de Draft Gramenet, els dos equips de Gramenet BC i el del sènior “B” del CB Santa Coloma, es van sumar totes les victòries"

Primera Territorial femenina

Gramenet BC segueix en primer lloc del seu grup, compartit amb UE Sant Cugat Negre, que tampoc falla, després de superar a El Círcol “A” (33-45) a la seva pista, en un partit que no va comença be. I es que les badalonines estarien més fortes en el primer període (16-10) gràcies al seu encert exterior però on les grises no deixarien passar més temps i reaccionarien al següent període, arribant al descans amb un ajustant 19-20. A la represa, l’equip que entrena Nayara Aguilera començaria a trobar-se més còmode a la pista i aquest efecte es veuria al marcador con dominarien 26-35 a l final del tercer període i que seria l’inici del camí, per certificar la victòria en el darrer quart.

Helena Domínguez i Natalia Ibánez, totes dues amb 10 punts van ser les més destacades de les grises.

Primera Territorial masculina

Gramenet BC “A” suma la seva cinquena victòria consecutiva davant del Bàsquet Alella (77-57), amb qui empatat en el tercer lloc de la classificació i el supera pel que fa a l’average particular. No va ser fins el tram final del tercer període on l’equip de Toni Aragón va marxar en el marcador, després de anar per darrera al final del primer quart (15-16) i recuperar-se una mica al descans (39-33). Els visitants es posarien per davant en el tercer període (42-45) però l’encert colomenc des de la línia de 3 punts faria recuperar el marcador i marxar al final del període per damunt (58-47) i que seria rematat en un darrer període encertat per part de Gramenet BC “A”.

El capità Jordi Ramirez segueix un un moment de forma bestial, amb 19 punts i 4 triples, en 18 minuts jugats.