23 Feb
23Feb

Cap dels tres representants colomencs van aconseguir entrar entre els tres primers classificats amb els seus equips, pel que fa a la Copa del Rey de la Lliga ACB i a la Minicopa.

A la Copa del Rei, l’entrenador Pablo del Tio, assistent del CB Joventut de Badalona va veure com els badalonins queien en quarts de final davant del Lenovo Tenerife, per 62 a 64, on els verd i negres no van poder culminar la remuntada final.

Per part del CB Joventut de Badalona els màxims anotadors van ser Ante Tomic, amb 15 punts i Joel Parra, amb 14 punts, mentre que per part canària, un jugador al que Pablo del Tio ja va avisar del seu perill en la prèvia de www.territoribc.com de la Copa, Shermadini, que va finalitzar amb 15 punts anotats.

En canvi a la Minicopa, el moment històric de dos entrenadors de la ciutat va tenir un final romàntic per el nostre basquetbol ja que el FC Barcelona de Manel Muñiz i el CB Joventut de Badalona de Dídac Arredondo van jugar entre ells el darrer partit de tots dos equips a la Minicopa. El matx era per el partit classificatori per el cinquè i sisè lloc i que va ser per els blaugranes per un ajustat 61 a 60.

Caràtula del partit entre tots dos equips / Fotografia: Marca

Abans, el Barça de Manel Muñiz, debutava amb victòria del seu grup previ, enfront del Real Betis per 80 a 65 mentre que era superat clarament per el València Basket (99-72) a la segona de la competició. A la darrera jornada, l’equip de Manel necessitava guanyar a l’Unicaja de Màlaga, com així va ser (72-68) però no va ser suficient per classificar-se ja que el triple empat entre els “culers”, Valencia Basket i Real Betis, els deixaven en tercer lloc del grup degut al pitjor basket-average.

"En canvi a la Minicopa, el moment històric de dos entrenadors de la ciutat va tenir un final romàntic per el nostre basquetbol ja que el FC Barcelona de Manel Muñiz i el CB Joventut de Badalona de Dídac Arredondo van jugar entre ells el darrer partit de tots dos equips a la Minicopa"

La Penya de Dídac Arredondo també guanyaria en el debut del seu grup, en el derbi català davant del Bàsquet Manresa (77-64) però cauria en la segona jornada davant del CB Canàries per 82 a 62, jugant-s’ho tot a la darrera jornada ni mes ni menys que davant del Reial Madrid. Els blancs, futurs campions del torneig no van donar opció als de Dídac i van guanyar per 85 a 62, restant també en tercera posició final del seu grup.

Final històric a una Copa / MiniCopa amb la presència de tres entrenadors del basquetbol de la ciutat en un dels més grans actes anuals del basquetbol espanyol i malgrat no han pogut assaborir la victòria, tenen guanyat el cor del basquetbol colomenc.