10 May
10May

Després de la presència del tres colomencs en el passat Campionat d’Espanya junior, i que van acabar amb un campió i una sots campiona, una altra jugadora colomenca estarà present en un altre campionat nacional, com es de la categoria cadet femenina, que es jugarà a Lleida, des del 15 al 21 de maig.

Però rebobinem, ja que abans d’això, a Banyoles, es va jugar el cap de setmana passat, la final a 4 del Campionat de Catalunya cadet femení, on la jugadora de Santa Coloma, Marina Serrano, participaria amb el seu equip, el CB Joventut de Badalona.

A la semifinal, les badalonines perdrien amb les futures campiones, Lima Horta Barcelona, per 52 a 56, on Marina va ser escollida per la web de la FCBQ com la jugadora més destacada del seu equip, finalitzant amb 9 punts (0/1 en tirs lliures i 3/5 en tirs de 3 punts), en 25 minuts jugats.

Marina Serrano, en un moment de la Final A 4 de  Banyoles / Fotografia: CB Joventut Badalona

Al dia següent, en el partit per el tercer i quart lloc, el que decidia qui dels dos equips aniria al Campionat d’Espanya de Lleida, el CB Joventut de Badalona superaria al Barça CBS per 70 a 63, on la jugadora colomenca va jugar 23 minuts, anotant 8 punts (2/5 en tirs de 2 punts, 0/3 en tirs lliures i 2/2 en tirs de 3 punts).

"A Banyoles, es va jugar el cap de setmana passat, la final a 4 del Campionat de Catalunya cadet femení, on la jugadora de Santa Coloma, Marina Serrano, participaria amb el seu equip, el CB Joventut de Badalona"

Viatge doncs cap el Campionat d’Espanya cadet on estaran enquadrades en el grup A, juntament amb el València Basket, campió de la Comunitat Valenciana, el CB Gran Canària, campió de Canàries, i La Salle Palma, campió de les Illes Balears.

El debut serà el diumenge a les 17.00 hores, el Pavelló de Torrefarrera, davant de La Salle Palma, mentre que el segon partit serà dilluns, a les 19.00 hores, enfront del CB Gran Canària, al Pavelló de Pardinyes. Finament la darrera jornada serà amb el València Basket,  dimarts 17 de maig, a les 20.30 hores, al Pavelló Barris Nord.

L’objectiu serà classificar-se entre els primers llocs, que donen l’accés als vuitens de final del Campionat d’Espanya.