05 Jan
05Jan

La representació colomenca en el Torneig de minibàsquet més antic d’Europa, El Molinet, organitzat per la FCBQ, d’enguany, va finalitzar amb un tercer lloc en categoria femenina i la participació en la fase prèvia en categoria masculina.

En nois, el mini “A” del CB Santa Coloma va quedar en tercer lloc del grup 1 a la fase prèvia no podent continuar participant en el torneig, ja que els vermells van guanyar 1 partit i van caure en els altres dos.

El 27 de desembre, van jugar amb el CB Grup Barna “A”, amb un 50 a 67 de resultat mentre que el dia següent, el 28 de desembre, el Basket Almeda va ser molt superior als colomencs (72-28). Per tercer dia consecutiu, el CB Santa Coloma “A” jugaria el seu tercer partit, amb victòria per 2-0, per irregularitats reglamentàries, enfront del CB Sant Josep de Badalona.

Un moment del partit del CB Santa Coloma davant del Basket Almeda a El Molinet 2022-2023 / Fotografia: FCBQ

En noies, l’entrenador colomenc Toni Sáez, amb el mini “A” femení de l’UE Mataró accediria directament al quadre de competició final, exactament als quarts de final, on superaria al CB Cervera per 58 a 26.

"La representació colomenca en el Torneig de minibàsquet més antic d’Europa, El Molinet, organitzat per la FCBQ, d’enguany, va finalitzar amb un tercer lloc en categoria femenina i la participació en la fase prèvia en categoria masculina"

A les semifinals, l’equip no va poder amb el Barça CBS i va caure de manera clara per 76 a 29, evitant la segona final per el tècnic colomenc després de la seva victòria a la temporada 2013-2014 amb el mini del Femení Sant Adrià.

L’equip de Toni Sáez però, es resquitaria guanyant la final de consolació, el partit per el tercer i quart lloc, al CB Joventut de Badalona per 68 a 34.