15 Nov
15Nov

El debut d’Erika Aspajo en la seva tercera temporada a la NCAA (Lliga Universitària Americana) va començar amb derrota, on el seu equip, Georgian Court University, va perdre al partit d’obertura davant de Southern Connecticut State University per 52 a 74.

La jugadora colomenca però, va ser una de les més destacades del seu equip, no en el tir on no va estar gaire encertada (2/10 en tirs de 2 punts i 0/4 en tirs de 3 punts), però sí en les estadístiques productives per l’equip.

Erika va ser la segona millor rebotadora del seu equip, amb 7 captures, i la millor en assistències, amb 2 passes de cistella donats. Finalment només va poder anotar 4 punts i la 12 de Georgian Court University va jugar 28 minuts, sortint en el cinc inicial.

Erika Aspajo llançant a cistella  /  Fotografia: Georgian Court University

Al dia següent, segon partit de l’equip de la jugadora de Santa Coloma, on també va haver victòria rival (Saint Anselm Univ. 73 Georgian Court University 60) però Erika va estar molt millor que en el partit de debut el dia anterior.

"La jugadora colomenca però, va ser una de les més destacades del seu equip, no en el tir on no va estar gaire encertada (2/10 en tirs de 2 punts i 0/4 en tirs de 3 punts), però sí en les estadístiques productives per l’equip"

Va anotar 12 punts (4/10 en tirs de 2 punts, 0/2 en tirs de 3 punts i 4/4 en tirs lliures), essent la segona millor anotadora del seu equip, més 6 rebots i 3 assistències (en les dues marques, també la segona millor de Georgian Court University) per un total de 35 minuts jugats.

La jugadora colomenca ha jugat en aquestes tres temporades a Georgian Court University, un total de 32 partits (la temporada passada només va poder 8 partit, per lesió), amb 13 punts, 33 minuts, 3.8 rebots, 4.5 assistències i 2.3 recuperacions per partit, i 42.6% en tirs de dos punts, 33.6 en tirs de tres punts i 71.2 en tirs lliures, com estadística de tir.