13 Sep
13Sep

El Bàsquet Draft Gramenet va celebrar la seva nova iniciativa del torneig de pretemporada “Torneig Femení Ciutat de Santa Coloma”, amb una doble victòria ja que els seus dos equips sèniors van ser els dominadors dels resultats finals.

La competició estava dividida en dos tornejos, el destinat a la Copa Catalunya, amb equips de la categoria, i el destinat a la Segona Catalana, també amb equips de la categoria, i que seria la presentació a casa dels nous projectes de Toni Sáez, amb el primer equip, i de David Calpe, amb el segon equip.

Al torneig de la Copa Catalunya, el B. Draft Gramenet no va tenir cap problema amb un dels equips ascendits la temporada, el CB Prat, a qui va superar per 60 a 38 en la primera de les semifinals, jugades el dissabte 10 de setembre, mentre que a la segona de  les semifinals, entre equips “veterans” a la Copa Catalunya, l’AB Premià no va donar opció al SAFA Claror (58-32) on va haver el retorn a La Bastida d’una ex-jugadora del club colomenc, Esther Esquivias.

Moment de la final del torneig de Copa Catalunya / Fotografia: B. Draft Gramenet

En la segona part de la competició el tercer i quart lloc va ser per el SAFA Claror en un disputat partit davant del CB Prat (58-55) i igual de disputada va ser la final on l’equip colomenc va superar a un dels equips més regulars en la Copa Catalunya, l’AB Premià per 47 a 44.

"La competició estava dividida en dos tornejos, el destinat a la Copa Catalunya, amb equips de la categoria, i el destinat a la Segona Catalana, també amb equips de la categoria, i que seria la presentació a casa dels nous projectes de Toni Sáez, amb el primer equip, i de David Calpe, amb el segon equip"

Al torneig pertanyent a la Segona Catalana, categoria que estrenarà el segon equip del B. Draft Gramenet aquesta temporada va suar per arribar a la final, ja que el CB Sant Just no ho va posar fàcil (37-42) a l’igual que el Bàsquet Pratenc a l’altre semifinal davant del Basket Esplugues, que va guanyar a les del Prat del Llobregat per 52 a 48.

A la final, el B. Draft Gramenet no va permetre que el Basket Esplugues tingués opcions d’emportar de Santa Coloma el trofeu i el va guanyar per un clar 86 a 56, mentre que el CB Sant Just s’emportaria la final de consolació davant de Bàsquet Pratenc (58-40).