10 Oct
10Oct

Jornada difícil en general per els sèniors colomencs que les derrotes sumades fan que cap dels sèniors de la ciutat tinguin la condició d’invictes i ja no queda cap equip sense el caseller de derrotes buit.

Supercopa femenina

Draft Gramenet va veure aturada la seva ratxa inicial de tres victòries consecutives i va caure a La Bastida davant del CBF Cerdanyola (49-55) de la jugadora colomenca Judith Romera, que va ser la millor del seu equip, amb 9 punts anotats. Va començar be el partit les grogues i negres situant-se 12-5 en l’equador del primer període però les vallesanes van anar retallant camí i un parcial de 0-11, en el segon període que ja els donaria el control del partit. Amb un 32 a 46 començant el darrer període, l’equip que entrena Víctor Calzado va tornar a entrar en el partit amb un 9-0 d’inici (41-46) però la reacció posterior visitant no va permetre que això es produís.

Marina Laborda va ser la millor jugador de Draft Gramenet, amb 13 punts en 29 minuts, secundada per Joana Navarro, amb 9 punts en 28 minuts jugats.

Copa Catalunya masculina

Primera victòria del CB Santa Coloma “A” després de l’ensopegada al Juan del Moral de la primera jornada, en un partit on en els vermells van ser superiors al CB Vilatorrada (60-72). Els d’Alberto Torres van dominar el partit fins el descans (30-37) però els locals van donar-li un altre ritme al partit després del descans i es col·locarien per davant (40-39), fet que no va intimidar al CB Santa Coloma que va respondre amb un parcial de 0-9 que provocaria que la distancia entre tots dos equips fos de 7-12 punts i que es mantindria fins el final del partit.

Els jugadors més destacats van ser César Gómez amb 14 punts en 19 minuts i Ferran Arqués amb 11 punts en 26 minuts.

Primera Catalana femenina

Bàsquet Neus va dominar gairebé tres quarts de partit en la seva visita al Femení Osona però un darrer període, amb poc encert, especialment des de la línia de tirs lliures, les va condemnar a la derrota (47-40). L’encert des de la línia de 3 punts va fer que les blaves marxessin per davant en el primer període (13-18) i posteriorment també al descans (25-26). La igualtat va continuar després del descans fins una sortida de darrer període de les osonenques que les deixaria amb un diferència màxima de 7 punts on les blaves no van poder respondre, pesant molt els 8 tirs lliures fallats seguits.

Ainoa Madueño, va tornar a ser la jugadora més encertada, amb 12 punts en 29 minuts jugats.

Primera Catalana masculina

Segona derrota com locals per el CB Santa Coloma “B”, en aquest cas davant del CEB Sant Jordi Blau per 55 a 75, on els visitants van anar a més conforme avançava el partit. Igualtat fins el descans, on el 33-37, es va trencar definitivament en la meitat dl tercer període amb un parcial dels de Rubí de 0-10 i que deixava el marcador de final de període en un difícil 43-59, i que va ser impossible de millorar pels de Xavi Grau.

El millor dels vermells va ser Víctor Rubio, amb 15 punts en 35 minuts de joc.

Ainoa Madueño, la millor del seu equip en la derrota davant del Femení Osona / Fotografia: Bàsquet Neus

Segona Catalana femenina

Draft Gramenet “B” manté la imbatibilitat de La Bastida al superar al Bàsquet Ribes per 58 a 39, on les grogues van ser millors en la segona part del partit. Una primera part molt igualat, amb un empat a 12 i amb lleugera diferència local al descans (24-21) va donar pas a uns següents 20 minuts on l’intercanvi de cistelles sempre va ser favorable per les noies d’Aleix Marín i una gran sortida de darrer període vas ser més que suficient per començar a decidir el matx.

Elena Nogales va liderar al seu equip amb 11 punts i tres triples, en 14 minuts de joc.

"Jornada difícil en general per els sèniors colomencs que les derrotes sumades fan que cap dels sèniors de la ciutat tinguin la condició d’invictes i ja no queda cap equip sense el caseller de derrotes buit"

Segona Catalana masculina

El CB CIC “A” va ser superior al Basquet Neus (54-67) en La Colina, on els blaus es van apagar en els inicis del segon període, després d’una bona sortida d’inici i un primer període a favor (10-9). Del 15 a 9 es va passar al 15-21 i al 21-28 del descans i en el tercer període, els barcelonins va ser molt superiors superant els 20 punts de diferència en el marcador. En el darrer període, el blaus van millorar les seves prestacions i van arreglar el marcador.

El jugador més destacat va ser Christian Hernández amb 13 punts en 28 minuts jugats.

Primera Territorial femenina

Derrota de Gramenet BC, que trenca la seva imbatibilitat, en aquest cas al Poliesportiu del Raval, davant d’El Círcol “A” (38-41), on l’equip que entrena Nayara Aguilera va pagar el mal primer període (10-17) en un partit molt igualat. I es que les badalonines van viure d’aquesta diferencia fins l’intent de recuperació de les colomenques al darrer període però que va ser insuficient.

Partidàs d’Helena Domínguez, amb 18 punts anotats, en 30 minuts de partit.

Primera Territorial masculina

El CB Santa Coloma “C” va perdre un partit que el va tenir molt a prop de guanyar al Juan del Moral, davant de El Círcol Veterans (85-89). Els badalonins, van ser millor en la primera part del partit i van marxar per davant al descans gràcies un esprint en el darrer minut (48-53) però els vermells va volen quedar-se el partit per ells, tornant de vestidors, i amb bon tir exterior marxarien per davant abans de començar el darrer període (72-67). Igualtat en el darrer període fins l’últim sospir on els badalonins van aprofitar la seva major experiència.

Victor Iglesias, amb 18 punts en 35 minuts i Héctor Espinilla, amb 17 punts en 27 minuts, van ser els jugadors més destacats.

Gramenet BC “A” també va perdre la imbatibilitat i va ser a la pista del Bàsquet Alella (67-59) en un partit d’alts i baixos on els locals van dominar el primer període, els colomencs el segon període i els del Maresme el tercer període. Tot per decidir al darrer quart, amb 44-41 en el marcador, Bàsquet Alella aconsegueix de 12-0 entre el segon i el cinquè minut de joc, que va decidir el partit, malgrat l’esforç final de Gramenet BC “A”.

Els colomencs va ser liderats per el jove Miracle Osomu amb 13 punts, en 24 minuts de partit.