16 Mar
16Mar

Els tres equips colomencs que van participar en la jornada del cap de setmana van resoldre els seus compromisos que els ha facilitat seguir progressant en la classificació dels seus respectius grups i categories.

A la Copa Catalunya el CB Santa Coloma no dona el seu braç a tòrcer i van sumar una nova victòria, en aquest cas al Juan del Moral, davant de l’UE Mataró , per un clar 89 a 69 gràcies a un excels darrer període. Els d’Alberto Torres, es troben en el cinquè lloc, amb un balanç de 11 victòries i 8 derrotes, empatats amb el tercer classificat (CB Lloret) i quart classificat (UE Claret) i molt a prop l’UE Montgat, que en el cas de guanyar el partit que li resta pendent, s’uniria a aquest grup. Per cert, el proper rival dels colomencs serà precisament l’UE Mongat, que visitarà el dissabte Santa Coloma.

A la Segona Catalana, al segon equip dels vermells, no ensurt ni alegria ja que l’equip de Jordi Ferrer li va tocar descansar aquesta jornada i es manté a la cinquena posició del seu grup amb una important avantatge d’entre 2 i especialment tres victòries sobre els seus 6 equips perseguidors i per dalt, a dos victòries del tercer classificat, el SE Sant Joan de Mata, a qui rebrà aquest proper cap de setmana.

Fotografia: Juan Osuna

Més èxit a la Tercera Catalana on els dos representants colomencs, al mateix grup, van guanyar els seus partits davant rivals enganxats a la classificació i per tant van sumar importants victòries en aquesta jornada.

"Els d’Alberto Torres, es troben en el cinquè lloc, amb un balanç de 11 victòries i 8 derrotes, empatats amb el tercer classificat (CB Lloret) i quart classificat (UE Claret) i molt a prop l’UE Montgat, que en el cas de guanyar el partit que li resta pendent, s’uniria a aquest grup"

Bàsquet Neus va superar al CB Vilassar de Mar (78-70) després d’anar perdent fins el minut 38 de partit, recuperant una diferència en contra de 17 punts aconseguint una doble victòria ja que d’aquesta manera tenen als de Vilassar de Mar l’average guanyat i es situen en el tercer lloc, empatats amb el CB Canet, segon classificat.

Gramenet BC “A” va distanciar-se una mica més del setè classificat, l’AE Sant Andreu de Natzaret, i des de la sisena posició es troba a dues victòries del quart classificat, precisament el CB Vilassar de Mar. Els de Toni Aragón van aconseguir una folgada victòria davant dels badalonins per 82 a 54 que pintava malament d’inici per les baixes colomenques però amb l’ajuda de jugadors del segon equip dels grisos, el partit va sortir de 10.