26 Apr
26Apr

Tres dels quatre representants colomencs en les fases finals de la FCQB del cap de setmana passat van quedar, amb els seus equips, en tercer lloc i el que no, va tocar la gloria al quedar campió de Catalunya.

Dos representats del basquetbol de la ciutat van participar en la fase final del Campionat de Catalunya Preferent Junior masculí, jugat al Pavelló de La Farga, a Banyoles. Un, l’entrenador del CB Joventut de Badalona, César Saura, i un altre el jugador del JAC Sants, Artur Ciuret.

César, primer entrenador de l’equip EBA dels verd i negres, està integrat dins de l’equip tècnic de l’equip junior, degut a la dinàmica de treball de club dels jugadors juniors amb l’equip EBA, s’ha proclamant, juntament amb el seu equip, campió de Catalunya Preferent al superar en la final al Barça per 93 a 90.

En les semifinals es trobaria amb l’altre colomenc participant en aquesta final a 4 a Banyoles, Artur Ciuret, jugador de l’equip B del JAC Sants però convocat per aquesta fase final per el seu entrenador, l’ex-jugador del Barça, Roger Grimau.

En aquest partit, amb victòria badalonina per 87 a 53, el jugador colomenc va estar a pista 11 minuts, quedant-se sense anotar en els tres intents de tres punts que va intentar.

César Saura, celebrant el títol amb el seu equip / Fotografia: FCBQ

El JAC Sants jugaria doncs, el dia següent, el partit per tercer i quart davant del Bàsquet Manresa “A” amb victòria per 65 a 60, amb 3 punts anotats (1/2 en tirs de tres punts) per part d’Artur, en 6 minuts de joc. Aquest resultat fa que els barcelonins, juntament amb el CB Joventut de César Saura estiguin classificats per el Campionat d’Espanya que es jugarà a Huelva, del 1 al 7 de maig. En aquest cas, haurem d’esperar si el jugador colomenc serà convocat per aquest campionat.

"Tres dels quatre representants colomencs en les fases finals de la FCQB del cap de setmana passat van quedar, amb els seus equips, en tercer lloc i el que no, va tocar la gloria al quedar campió de Catalunya".

A la fase final del Campionat Preferent B Cadet femení, jugat a Mataró, tercer lloc per el Femení Sant Adrià de la jugadora colomenca Judith Llunell. El TGN Bàsquet 06 “A” barraria el pas a la final guanyant a les adrianenques per 63 a 57, amb 2 punts de Judith (2/2 en tirs lliures i 0/2 en tirs de camp), jugant 12 minuts. En el partit per el tercer i quart lloc, victòria clara de l’equip de la jugadora de Santa Coloma davant de Femení Osona Taronja (57-29) on Judith no va poder anotar (0/2 en tirs lliures i 0/6 en tirs de 2 punts) en 13 minuts de joc.

A la fase final del Campionat  Preferent B Cadet femení, jugat a Granollers, també un tercer lloc per l’equip del jugador colomenc Manuel Heredia, l’UBSA que va caure a les semifinals davant del CB Tarragona (73-64) on Manuel va anotar 1 punt (1/2 en tirs lliures i 0/1 en tirs lliures) estant a pista. El partit de consolació va ser per l’UBSA que va superar als locals, el CB Granollers per 63 a 68, on el jugador colomenc va jugar 11 minuts, quedant-se sense anotar (0/1 en tirs de 2 punts i 0/1 en tirs de 3 punts).