14 Mar
14Mar

La jornada femenina del basquetbol colomenc a la categoria sènior va començar el divendres amb el duel colomenc de banquetes a la Copa Catalunya entre el Draft Gramenet de Toni Sáez i el CB Roser “A” d’Iván Faure, en partit avançat de la jornada 22, previst per el darrer cap de setmana del març i primer dia d’abril.

Draft Gramenet va portar la iniciativa del partit però la major experiència de l’equip barceloní va remuntar el resultat en el darrer minut, emportant-se la victòria, per desconsol de les colomenques que van estar a punt de tombar al líder.

L’equip de Toni Sáez va caure també en la seva visita a la pista del Joventut Les Corts (72-64) el diumenge, en partit corresponent a aquesta jornada actual i queda en el cinquè lloc de la classificació amb 11 victòries i 8 derrotes, descartat actualment de les quatre primeres places que donen accés a jugar al Final A4. Hi ha dues parts d’aquesta situació, la positiva es que es troben a només del CEEB Tordera a qui li tenen guanyat l’average i la negativa es que en dos jornades més, a l’equip colomenc ja li comptarà la derrota davant del CB Roser en el partit avançat del divendres i per tant ja necessitaria que l’equip de Tordera perdés dos partits més que les colomenques.

Fotografia: El Mirall

No va ser una jornada gens propícia per el Draft ja que el seu segon equip va caure a una pista força complicada, la de l’AESE “A”, per 62 a 56, competint per els dos punts l’equip de David Calpe fins els darrers minuts del partit. L’equip groc i negre està situat en una meritòria sisena posició, en el seu debut a la Segona Catalana.

"Draft Gramenet va portar la iniciativa del partit però la major experiència de l’equip barceloní va remuntar el resultat en el darrer minut, emportant-se la victòria, per desconsol de les colomenques que van estar a punt de tombar al líder"

La victòria de la jornada va ser precisament a la Segona Catalana, per el Bàsquet Neus, que segueix con un sòlid líder del seu grup, i en aquest cas no va donar opcions a un dels equips de la part baixa de la classificació, el Círcol Catòlic, per 36 a 65, partit que va dominar a partir de la represa després del descans amb un parcial de 0-11 en els primers quatre minuts.

A la Tercera Catalana ens vam quedar sense partit ja que Gramenet BC va ajornar el seu partit a la pista del Sant Ignasi fins el avui, a les 21.00 hores. L’equip de Daniel Arcas continua a la sisena posició de la classificació a l’assalt del tercer lloc en el cas de guanyar aquesta nit al Sant Ignasi, que es troba a la 11ena. posició.