06 Feb
06Feb

Al primer lloc de Draft Gramenet a Super Copa femenina, s’ha sumat en aquesta jornada el liderat de CB Santa Coloma “B” a la Primera Catalana masculina i de Gramenet BC a la Primera Territorial femenina, en una jornada amb rècord de victòries que aquesta temporada no s’havia vist encara, 7 victòries i dues derrotes.

Super Copa femenina

Draft Gramenet es més líder després de la seva victòria a La Bastida davant de CB Granollers 1 (65-34) i la derrota del BF Manresa a la pista de CEJ L’Hospitalet. Un primer període igualat (14-15) faria obrir el següent període on les grogues, amb un parcial de 9-0 trencarien el partit arribant al 37-25 del descans. En el tercer període, Draft Gramenet va arribar a la excel·lència deixant al seu rival a zero en aquest tram de partit i que deixaria el marcador amb un 51-25 ja insalvable per les vallesanes.

Clara Hernández, amb 11 punts en 20  minuts de joc, i Anna Gamarra, amb 10 punts també en 20 minuts jugats, van ser les jugadores més destacades.

Copa Catalunya masculina

Fàcil victòria del CB Santa Coloma com local davant del cuer CB Vilatorrada (89-54), que dona una petita empenta als vermells a la classificació. I es que el partit no va tenir cap història, ja que els d’Alberto Torres ja dominaven el primer període còmodament (21-14), gràcies a l’encert d’Enric Curtó (3 triples anotats) i que va augmentar, aquesta superioritat colomenca, en el segon període fregant la vintena de punts de diferència al descans (46-28). Un parcial de 11-0 en els inicis del tercer període va acabar de sentenciar el matx, que ja s’ha anava al 64-38 del final de període i que encara seguiria creixent en el darrer període.

La tripleta Ferran Arquès (19 punts en 25 minuts), Enric Curtó (15 punts en 28 minuts) i César Gómez (16 punts en 28 minuts) va ser decisiva en la victòria vermella.

Primera Catalana femenina

Bàsquet Neus sumar una nova derrota a la pista del CE Sant Nicolau 1 (35-30) que se li va escapar en un darrer quart amb molts errors, especialment en els tirs lliures. Primer període molt poruc, amb mínima avantatge local (7-5) que va millorar una mica en el segon període però no favorable a les blaves (19-12 al descans). Tornant de vestidors l’equip local va veure com l’equip colomenc s’apropava en el marcador davant les limitacions del CE Sant Nicolau 1 (23-21 al final del tercer període) i amb tot per jugar-se al darrer quart i el partit igualat, Bàsquet Neus va fallar molts tirs lliures i amb el darrer minut amb un marcador 32-30, van ser les sabadellenques que s’emportarien el gat a l’aigua.

La jugadora blava més destacada va ser Ainoa Madueño, amb 13 punts en 32 minuts a pista.

Primera Catalana masculina

CB Santa Coloma “B”  sua per superar al CE Sant Nicolau “B” (60-55) i aconseguix el premi gros de liderar el seu grup, empatat amb AE Badalonès, AE Minguella “B” i UB Llefià “A”. El partit va començar amb molta igualat, amb un 12-8 al final del primer període, i que va continuar en el segon període on els vermells traurien una renda mínima al seu favor a l’arribar al descans (30-24). A la tornada de vestidors, semblava que el CB Santa Coloma “B” podria trencar el partit (41-30 al final del tercer període) però el treball dels visitants en el darrer quart, va fer que en el darrer minut del partit s’ajustés amb un 59-55 però els de Xavi Grau van tornar a sortir victoriosos.

El millor jugador dels colomencs va ser Adrián Espinilla amb 18 punts en 27 minuts jugats.

Draft Gramenet, imparable a la Super Copa / Fotografia: Instagram

Segona Catalana femenina

Patida i necessària victòria de Draft Gramenet “B” al Poliesportiu de La Bastida davant del TGN Bàsquet “B” (55-52) on les tarragonines van dominar la primera part del partit. Efectivament, el TGN Bàsquet “B” va tenir una bona sortida de partit (0-6) que les va portar a dominar el primer període (10-17) i també el segon (19-27) davant dels intents de remuntada de les colomenques. Després del període de descans, i uns primers minuts de tanteig, l’equip que entrena Aleix Marín, va reaccionar, per dues vegades i aconseguiria empatar el partit a 40 al final del període. Un darrer període igualat va caure del costat local, que no es va definir fins els darrers instants.

Alba Arroyo va liderar al seu equip amb 16 punts en 26 minuts de joc, secundada per Martina Peña i Elena Payan, totes dues amb 12 punts, en 14 i 18 minuts respectivament.

"Al primer lloc de Draft Gramenet a Super Copa femenina, s’ha sumat en aquesta jornada el liderat de CB Santa Coloma “B” a la Primera Catalana masculina i de Gramenet BC a la Primera Territorial femenina, en una jornada amb rècord de victòries que aquesta temporada no s’havia vist encara, 7 victòries i dues derrotes"

Segona Catalana masculina

Bàsquet Neus va sumar una important victòria a casa davant de l’UE Gaudí “B” (56-42) davant d’un equip de la part alta de la classificació compensant l’ensopegada de la darrera jornada. El partit va ser igualat fins les darreres jugades del darrer període quan dos triples seguit de Raul Madueño deixarien el marcador al final del període en 17-10 i un punt d’inflexió important ja que els blaus volarien en el partit. La diferència es va augmentar en l’inici del segon període gràcies a un 7-0 inicial i que deixaria el marcador al descans 26-11 i que seria suficient per gestionar per part de l’equip que entrena Marc Teixidó, una igualada segona part del partit.

Els dos jugadors més destacats de la victòria davant de l’UE Gaudí “B” van ser per segon partit consecutiu Raul Madueño (11 punts i tres triples en 17 minuts) i Christian Hernández (14 punts en 27 minuts).

Primera Territorial femenina

Gramenet BC assalta el liderat del seu grup, després de superar a Dominiques Barcelona (59-37) al Poliesportiu del Raval, compartint amb UE Sant Cugat Negre i després de la derrota de CB Roser “C”. No va ser una primera part fàcil per les colomenques que veien com el seu rival no les deixava marxar en el marcador (14-8 al primer període i 30-23 al descans) però tot canviaria al tercer període quan les diferències van començar a superar els 10 punts (46-31 al final del període). El darrer període va servir perquè l’equip de Nayara Aguilera seguís amb la seva progressió.

La millor jugadora del partit va ser Helena Domínguez, amb 16 punts en 17 minuts jugats.

Primera Territorial masculina

Un mal inici de partit va condemnar al CB Santa Coloma “C” davant del Bàsquet Alella (65-73) que va treballar per recuperar-ho, sense premi final. Els visitants van aprofitar l’inici dubitatiu dels vermells i marxarien 11-24 al final del primer període i que obligaria als locals a treballar per reduir la desavantatge de manera parcial al descans (38-44). La segona part va ser força igualada però insuficient per què els de Ruben Santamaria poguessin remuntar malgrat entrar en el darrer minut amb 65-70 amb probabilitats.

El jugador més destacat va ser Victor Iglesias, amb 11 punts en 29 minuts estant a pista.

Victòria per sumar de Gramenet BC “A” a la pista d’un dels cuers, Bàsquet Pratenc 2 (59-67) que es va començar a definir després del descans. La primera part va ser igualada, només trencada per un triple final de Jordi Ramírez just abans del descans (33-36) però abans la igualat era clara (empat a 19 en el primer període). Tornant del descans, els grisos començarien, poc a poc, a fer forat en el marcador (42-51) i malgrat els intents locals, l’equip de Toni Aragón arribaria amb comoditat al marcador als darrers minuts.

Espectacular Jordi Ramirez amb 23 punts en 29 minuts jugats, la seva millor actuació de la temporada.