Uns vuitens de final que son una gran experiència

Article publicat el 21 de maig de 2023

El Campionat d’Espanya cadet femení per els entrenadors colomencs Sergio Vera i Jonatan Hernández van finalitzar en uns vuitens de final on van arribar com campiones de Catalunya, en un fet històric per el seu club, així como la seva participació en el Campionat d’Espanya.

El Basket Almeda va estar inclòs en la fase prèvia en el grup amb el futur campió del Campionat d’Espanya, el Gran Canària, el Real Canoe, i el BF León, amb debut davant de les canàries on no va donar cap opció al l’equip dels entrenadors colomencs (55-88).

Començaven doncs els partits realment importants per classificar-se per el vuitens de final del Campionat d’Espanya que es va jugar a Guadalajara, i el primer va ser davant del BF León, on un ajustat 61 a 65 va donar la victòria a les de Cornellà de Llobregat i quedava el segon lloc en l’aire per la darrer jornada on es trobarien amb el madrileny i històric Real Canoe. I la victòria va ser per l’equip de Sergio i Jonatan per 63 a 51 i que donava la classificació com segon de grup per els vuitens de final on es trobarien amb Uni Córdoba.

El dos entrenadors colomencs en la prèvia d'un partit amb el Basket Almeda / Fotografia: instagram

Basket Almeda no va poder continuar el seu somni i les andaluses es van mostrar més encertades (45-56) en aquests vuitens de final i van evitar així la repetició del darrer partit final del Campionat de Catalunya davant del CB Joventut de Badalona, que era el seu rival en els quarts de final.

"El Campionat d’Espanya cadet femení per els entrenadors colomencs Sergio Vera i Jonatan Hernández van finalitzar en uns vuitens de final on van arribar com campiones de Catalunya, en un fet històric per el seu club, així como la seva participació en el Campionat d’Espanya"

Bona temporada doncs per el tàndem d’entrenadors colomencs que tanca un cicle de tres anys al Basket Almeda amb un Campionat de Catalunya Cadet femení per les vitrines del club cornellenc.