Una altra jornada potent per el basquetbol femení

Article publicat el 13 de febrer de 2023

En poc temps els equips femenins sèniors colomencs han repetit la jornada perfecte, amb tot de victòries per part dels quatre equips de la ciutat, que continuen optant a les millor classificacions en aquesta temporada.

A la Copa Catalunya, Draft Gramenet es va recuperar de la derrota de la setmana anterior i que trencava una excel·lent ratxa de victòries amb una ajustada victòria a la pròrroga (64-63) davant del Manresa BF, segon classificat de  la competició abans de començar la jornada del cap de setmana.

Les de Toni Sáez van dominar el partit a la primera part, arribant al descans per davant (28-23) per les visitants van reaccionar a la segona part, amb un 51-52 en els darrers instants del partit, però Merche Carrillo va tenir la oportunitat d’evitar la derrota amb un tir lliure i forçar el temps extra. Allà, igualtat fins el minut final de la pròrroga on el 64-60 va fer inútil el triple final manresà.

Les jugadores més destacades van ser Clara López, amb 16 punts, i Merche Carrillo i Martina Olivé, amb 9 punts totes dues jugadores.

Ara, Draft Gramenet, segueix en el quart lloc de la classificació, a una victòria del segon lloc i perseguit de prop per el CEEB Tordera Unigirona.

A la Segona Catalana, doble victòria colomenca. Bàsquet Neus conserva el primer lloc de la classificació del grup després d’una còmoda victòria davant de l’EPSA (57-48), 10è. classificat, amb Ainoa Madueño amb 23 punts com estilet ofensiu local.

En la primera part del partit les de Jordi Balagué no han pogut marxar en el marcador (25-22) i no ha estat fins finals del tercer període i principis del darrer quart, no han pogut agafar la màxima renda de 15 punts.

Ainoa Madueño, la jugadora més destacada del partit del Bàsquet Neus en aquesta jornada / Fotografia: Bàsquet Neus

El Draft Gramenet de David Calpe va aconseguir una victòria contundent davant de El Círcol, a La Bastida, per 61 a 33, que es va començar a definir després del pas per els vestidors quan les grogues i negres van aconseguir marxar de 16 punts de diferència en l’inici del tercer període i que va seguir creixent. El segon equip es situa en el sisè lloc, a una victòria del quart classificat.

"En poc temps els equips femenins sèniors colomencs han repetit la jornada perfecte, amb tot de victòries per part dels quatre equips de la ciutat, que continuen optant a les millor classificacions en aquesta temporada"

Partidàs d’Alba Arroyo (30 punts), que gairebé anota més punts que tot l’equip contrari i que va deixar la marca de 6 triples anotats, aquí si que més que l’equip rival (1).

A la Tercera Catalana, treballada victòria de Gramenet BC en el Poliesportiu del Raval davant del Barça CBS “C” (53-45) on el tercer període va seguir perquè les jugadores de Daniel Arcas posessin una marxa més i encarrilessin la que es la seva onzena victòria i que les situa a la quarta classificat amb un triple empat amb la segona i tercera classificada, FC Martinenc Bàsquet “B” i Bàsquet SAFA Claror “B”, respectivament.

Helena Domínguez va ser la jugadora més destaca de les grises amb 12 punts, i amb el suport de la seva germana, junior, Clara, amb 14 punts.