Un derbi desigual entre colomencs a EBA

Article publicat el 31 d'octubre de 2022

Aquesta jornada passada, 4 colomencs, 3 a la pista i un a la banqueta van ser els protagonistes del derbi amb protagonistes colomencs però a més, essent el derbi mataroní a la competició.

El partit entre l’UE Mataró, amb l’Albert Viñallonga Gómez, i el Maresme Boet Mataró amb Javi Rodríguez i Antonio Ruiz a pista, i Daniel Barreña, a la banqueta com entrenador ajudant, va tenir un sol color, i es que els primers van guanyar per 84 a 64, indicant una mica la classificació actual, on l’UE Mataró està situat a la segona posició, amb 4 victòries i 1 derrota, empatat amb el primer classificat, Bisbal Bàsquet, mentre que Maresme Boet Mataró, et troba a la desena posició, amb 1 victòria i 4 derrotes.

El protagonisme dels jugadors colomencs en el partit va ser dispar. L’Albert Viñallonga Gómez per part local es va quedar sense anotar, després de gairebé 9 minuts, donant 1 assistència i fent una falta personal, per quedar-se en valoració 1. El jugador colomenc de l’UE Mataró venia de fer un excel·lent partit a la jornada anterior davant del CB Martorell, amb 19 punts en 22 minuts jugats i 4/5 en tirs de 3 punts.

Per part dels colomencs del Maresme Boet Mataró, tant Javi Rodríguez com Antonio Ruiz venien dels darrers partits sense jugar (Bàsquet Calvia i CB Alfidén) degut a dos lesions musculars i van tenir dues actuacions ben diferenciades.

Moment del partit del dissabte passat, amb Javi Rodríguez a la part dreta, al rebot / Fotografia:  UE Mataró

En Javi, va ser el jugador que més va jugar del seu equip (34 minuts), així com el tercer màxim anotador del Maresme Boet Mataró amb 14 punts (4/10 en tirs de 2 punts, 3/3 en tirs lliures i 1/7 en tirs de tres punts) juntament amb 9 rebots (el millor del seu equip), 1 assistència, 1 recuperació i 12 de valoració final, la tercera millor del partit.

"Tots tres jugadors colomencs han confirmat la seva presència en el partit de la Selecció de Santa Coloma que jugarà el partit amb motiu de la Recollida de Joguines conjuntament amb la Creu Roja, aquest Nadal, i on podran jugar, gràcies a la col·laboració dels seus clubs"

Antonio, per la seva part, va jugar només 9 minuts, anotant 2 punts, conseqüència de una carta de tirs de 1 tir convertit de 4 intents, i sumant a la seva estadística personal, 1 assistència, 1 recuperació i valoració final neutre. El jugador colomenc, abans de la lesió, estava realitzant un gran inici de competició ja que portava una mitjana de 19 punts per partit i un percentatge d’un 88% en tirs de 2 punts, tot en 31 minuts per partit.

En la propera jornada, l’UE Mataró jugarà a la pista del CB Almozara Saragossa, el diumenge a les 12.30 hores, i el Maresme Boet Mataró jugarà a casa BBA Castelldefels, un dels quatre líders de la competició, el dissabte a les 17.45 hores.

Tots tres jugadors colomencs han confirmat la seva presència en el partit de la Selecció de Santa Coloma que jugarà el partit amb motiu de la Recollida de Joguines conjuntament amb la Creu Roja, aquest Nadal, i on podran jugar, gràcies a la col·laboració dels seus clubs.