“Press” a la classificació

Article publicat el 22 de març de 2023

Els equips masculins sèniors colomencs segueixen lluint una posició interessant a les seves respectives classificacions en una jornada amb domini de victòries colomenques.

El CB Santa Coloma continua entre el millors a la Copa Catalunya, exactament al sisè lloc, empatat amb el quart classificat, però en aquesta jornada l’UE Montgat, en la seva visita al Juan del Moral, va impedir que els d’Alberto Torres es quedessin el tercer lloc en propietat que ara correspon a l’equip de Montgat. L’equip colomenc va ser superior durant els tres primers període (al segon quart va tenir una màxima diferència a favor de 19 punts – 36 a 17 -) però els montgatins van despertar al darrer període i de la mà d’un ex-CB Santa Coloma, Pedro Cuesta, amb 9 punts, van donar-li la volta al partit (65-72). La propera jornada visita a la pista de l’UE Claret, un altre rival directe, cinquè davant sisè classificats.

El segon equip del CB Santa Coloma segueix en ratxa, al guanyar el seu tercer partit consecutiu i va fer caure al segon classificat, el SE Sant Joan de Mata per 72 a 56 i es reenganxa a les posicions capdavanteres, especialment al segon lloc, on es troba a dos victòries tant del CB CIC “A” com del Sant Ignasi. Després d’un primer temps per darrera de l’equip visitant, els vermells van despertar tornant de vestidors i un parcial  de 15-3 va ser suficient per ja no deixar de dominar el lluminós.

Una Gramenet BC en ratxa / Fotografia: AE Sant Andreu de Natzaret

A la Tercera Catalana, dos victòries més per el representants colomencs que continuen milloren prestacions a la classificació general del grup 2.

"El CB Santa Coloma continua entre el millors a la Copa Catalunya, exactament al sisè lloc, empatat amb el quart classificat, però en aquesta jornada l’UE Montgat, en la seva visita al Juan del Moral, va impedir que els d’Alberto Torres es quedessin el tercer lloc en propietat que ara correspon a l’equip de Montgat"

La Gramenet BC “A” de Toni Aragón va sumar la sisena victòria consecutiva a la pista del CB Cabrils (47-63) i es consolida al cinquè lloc, a una victòria del tercer lloc i dos del segon lloc, això sí, amb un partit encara per jugar. La igualtat del primer període (15-17) es va trencar en els inicis del segon període des de la línia de tres punts agafant una diferència propera als 10 punts que ja no van abandonar.

Per la seva part, Bàsquet Neus segueix en persecució del líder, l’AE Badalonès “B”, a qui te a dues victòries, després de guanyar a un altre equips badaloní, al Poliesportiu de La Colina, per 81 a 77. I no va ser fàcil el partit per l’equip entrenat per Jaume Font, ja que els blaus van dominar el partit de manera clara fins el descans, amb un còmode 43 a 25, però després del descans van rebre un terrible parcial de 0-23 que va donar la iniciativa als badalonins fins els darrers dos minuts de partit quan els colomencs van donar la volta al marcador.