Les semifinals son el límit del somni colomenc a la Copa

Article publicat el 20 de febrer de 2023

Els dos entrenadors colomencs a la Copa del Rei i MiniCopa, jugada a Badalona, van quedar-se a les portes de la final al caure en les semifinals de les dues competicions.

Pablo del Tio i el seu equip, el CB Joventut de Badalona, a la Copa del Rei, va trobar-se amb el Baskonia als quarts de final de la competició al que va superar per 94 a 81 i posava els seus peus a la segona de les semifinals davant del Lenovo Tenerife que havia superat al Gran Canària (89-73) en el duel canari dels quarts de final.

Dissabte, els verd i negres van perdre per la mínima davant del Lenovo Tenerife (73-72) on el millor dels de Badalona va ser Joel Parra, amb 26 punts i 26 de valoració, barrant-li el pas a una final que tota la ciutat badalonina desitjava, i que no treu cap mèrit a la competició fet per l’equip del tècnic colomenca, que celebra així la seva quarta presència com assistent del CB Joventut de Badalona a la Copa del Rei.

Dídac Arredondo, en la xerrara pre-partit davant de l'Unicaja de Màlaga / Fotografia: Extret d'un video d'ACB.com

A la MiniCopa, també el CB Joventut de Badalona de Dídac Arredondo va fregar el cel ja que es va plantar a les semifinals davant del totpoderós Reial Madrid. Abans, en la fase prèvia que es va jugar al Poliesportiu de Llefià (incloses les semifinals), hauria de guanyar dos dels tres partits per poder estar entre els quatre millors.

"Els dos entrenadors colomencs a la Copa del Rei i MiniCopa, jugada a Badalona, van quedar-se a les portes de la final al caure en les semifinals de les dues competicions"

En el primer partit, els verd i negres van superar, el dimecres 15, a l’Unicaja de Màlaga, per un clar 93 a 55, mentre que el dijous 16, el rival era el Barça, amb qui no van poder i els “culers” van guanyar ajustadament per 64 a 61. L’accés a les semifinals se les jugaven divendres 17 amb el Gran Canaria que necessitava guanyar a l’equip de Dídac Arredondo, tant mateix que els badalonins però no va haver color i el CB Joventut de Badalona s’imposaria per 74 a 52.

En les semifinals davant del Reial Madrid, l’equip de l’entrenador colomenc va tenir el darrer tir per empatar el partit però el blancs guanyarien per 68 a 65 i obligaria als badalonins a jugar per el 3r. i 4rt. lloc davant del València Basket a que guanyarien (83-73) i acabarien en tercera posició de la MiniCopa.