La primera colomenca campiona de Catalunya d’aquesta temporada

Article publicat el 19 d'abril de 2022

Ahir, el Barça CBS es va proclamar campió de Catalunya Preferent femení a la categoria junior, amb una jugadora colomenca  a les seves files, Ana Guillen.

Les blaugranes van superar a l’actual campió, el Basket Almeda, per 44 a 61 en un partit dominat per l’equip de la jugadora colomenca des de l’inici del partit, restant doncs, campiones de Catalunya 2021-2022.

No es va necessitar un bon partit de la jugadora de Santa Coloma, que va jugar 11 minuts, i es va quedar sense anotar (i sense llençar a cistella), ja que la defensa del seu equip va ser clar per la victòria. Les jugadores més destacades van ser la seva ex-companya al Femení Sant Adrià, Deva Bermejo, amb 18 punts, i Judit Oliva, amb 12 punts.

Ana Guillen, amb el 17 a la esquena, lluitant per un rebot en aquest fase final del Campionat de Catalunya / Fotografia: CB Prat

El diumenge, el Barça CBS va guanyar la semifinal i es va assegurar la classificació per el Campionat d’Espanya al guanyar al GEIEG Unigirona per 51 a 47, on Ana va ser escollida per la pàgina de la Federació Catalana com la jugadora més destacada del seu equip, al jugar 16 minuts, i anotar 4 (2/3 en tirs de camp).

"Les blaugranes van superar a l’actual campió, el Basket Almeda, per 44 a 61 en un partit dominat per l’equip de la jugadora colomenca des de l’inici del partit, restant doncs, campiones de Catalunya 2021-2022"

Ara, els tres primers classificats d'aquesta Final a Quatre, Barça CBS, Basket Almeda i GEIEG Unigirona, accediran al Campionat d’Espanya Júnior Femení que es jugarà a Huelva de l'1 al 7 de maig de 2022. Encara no es coneixen els rivals de l’equip de la jugadora colomenca, ja que no s’ha realitzat el sorteig dels grups del Campionat d’Espanya de Clubs.