Segona edició del Ciutat de Santa Coloma femení

Article publicat el 28 d'agost de 2023

Draft Gramenet tornarà a organitzar el torneig Ciutat de Santa Coloma, després de la edició de la temporada passada però ho farà només en la categoria de Segona Catalana, després de que la edició del 2022 es jugués també en format per Copa Catalunya.

El Ciutat de Santa Coloma tindrà el mateix sistema de competició que la primera edició, on van haver semifinals, tercer i quart lloc i final, i tindrà lloc el diumenge 17 al Poliesportiu de la Bastida, jugant-se les semifinals al matí i la següent fase, per la tarda.

Els equips participants seran l’equip local, Draft Gramenet, que servirà com presentació per l’equip que aquesta temporada dirigirà l’Aleix Marín, CB SAPS – SE Espanyol, FC Martinenc Bàsquet i CB Corberà. FC Martinenc Bàsquet i CB SAPS – SE Espanyol estaran junts en el mateix grup, el 1, mentre CB Corberà estarà al grup 2 i les colomenques en el grup 3.

Infografia: Draft Gramenet

Els horaris de les semifinals seran a les 10.00 hores, amb el partit entre el CB Corbera i Draft Gramenet, mentre que el segon partit serà entre FC Martinenc Bàsquet i CB SAPS – SE Espanyol, a les 12.00 hores. Per la tarda, el partit per el tercer i quart lloc serà a les 16.30 hores mentre que la final tindrà lloc a les 18.30 hores.

"El Ciutat de Santa Coloma tindrà el mateix sistema de competició que la primera edició, on van haver semifinals, tercer i quart lloc i final, i tindrà lloc el diumenge 17 al Poliesportiu de la Bastida, jugant-se les semifinals al matí i la següent fase, per la tarda"

Draft Gramenet recupera la tradició d’un torneig de basquetbol amb el nom de Ciutat de Santa Coloma, que ja van organitzar gairebé fa vint anys amb el torneig en categoria mini, de caire nacional, i que només es van celebrar celebrar 4 edicions, la darrera l’any 2008.

Es inevitable recordar dos “Ciutat de Santa Coloma” de basquetbol a la ciuta, anterior i posterior al Ciutat de Santa en mini femení, i que van tenir lloc al 1995, organitzat per el club desaparegut AE GrameJove, en categoria juvenil masculí, i les dues edicions del Ciutat de Santa Coloma, organitzat per www.territtoribc.com, al 2014 i al 2015, amb les seleccions femenines i masculines, cadets i infantils, de Santa Coloma.