El moment dels dos entrenadors colomencs

Article publicat el 19 de maig de 2022

Dos entrenadors de la nostra ciutat tornen a ser candidats a un títol: Manel Muñiz (Barça “A”) i Dídac Arredondo (CB Joventut de Badalona) i els seus equips de categoria infantil participaran aquest proper cap de setmana en la fase final del Campionat de Catalunya de la categoria que es jugarà en el Pavelló Nou Congost, a Manresa.

Tots dos equips ja van participar a la Minicopa que es va celebrar a Granada, conjuntament amb la Copa del Rei ACB, on un 61-60, va decidir el cinquè lloc dels blaugranes per el sisè lloc dels verd i negres, en l’últim partit de la competició.

Abans, tots dos equips van coincidir en la primera fase del Campionat de Catalunya Preferent on la victòria final va ser per l’equip de Dídac que va empatar amb el de Manel però el Basket-average particular va afavorir als badalonins.

Els dos entrenadors colomencs, Manel Muñiz i Dídac Arredondo, preparats per la Final a 4 de Manresa / Collage: www.territoribc.com

També van coincidir a la segona fase tots dos equips on també el CB Joventut de Badalona va fer-se amb el primer lloc final, també gràcies al Basket-average, però amb el Barça, que va quedar tercer, sinó davant del CB Granollers. En aquesta segona fase els equips de Manel i Dídac van empatar a victòria, guanyant tots dos equips a pista pròpia.

"Dos entrenadors de la nostra ciutat tornen a ser candidats a un títol: Manel Muñiz (Barça “A”) i Dídac Arredondo (CB Joventut de Badalona) i els seus equips de categoria infantil participaran aquest proper cap de setmana en la fase final del Campionat de Catalunya de la categoria que es jugarà en el Pavelló Nou Congost, a Manresa"

A Manresa, el primer en jugar serà el CB Joventut de Badalona davant dels locals, Bàsquet Manresa “A”, el dissabte, a les 13.45 hores mentre que immediatament després, CB Granollers 1 i Barça “A”, jugaran la segona de les semifinals, a les 15.45 hores.

Els verd i negres tenen un 2-0 previ en la segona fase davant del Bàsquet Manresa “A” mentre que els blaugranes tenen un 0-2 en contra, també en aquesta part de la temporada, amb el CB Granollers 1, l’únic equip amb qui han perdut 2 partits en aquesta fase.

La segona part de la fase final es jugarà el diumenge, amb el partit per el tercer i quart lloc, a les 13.45 hores mentre que la final serà a les 15.45 hores. Igual d’importants seran tots dos partís, ja que els tres primers classificats jugaran el Campionat d’Espanya que tindrà seu Marín (Galicia) del 5 al 11 de juny.