Projecte BattleQuizz: Sènior masculí (Sessió 4)

Publicat 12 d'agost de 2020. 10.28 hores. -Webmaster-.


Pregunta final per els jugadors de categoria sènior amb Didac Arredondo (CB Santa Coloma), Guillem Gonzalez (Bàsquet Neus), Javi Rodriguez (CB Mollet) i Jordi Ramirez (Gramenet BC).


Quina decisió vas deixar de prendre respecte a el bàsquet o no la vas prendre, i que et va canviar el panorama o t'ho hagués pogut canviar?
Quan parlo de decisió només em ve al cap un moment de la meva vida esportiva i personal, que la va canviar per complet.


En cadet, el meu equip de la grama es desfà i em veig obligat a buscar equip. Arribar a el CB Santa Coloma ho va canviar tot. M'han donat l'oportunitat de jugar a un nivell que no hagués pogut imaginar quan era petit i anava a veure partits de Copa Catalunya. Tant en l'etapa de formació com l'etapa sènior el Cbsc m'ha obert un ventall a què no hagués pogut aspirar a qualsevol altre lloc.


Estic molt agraït i sóc conscient de la sort que vaig tenir a l'arribar aquí.


Ha estat la millor decisió de la meva vida.
D'entrada, em surten com 10 decisions que he deixat de prendre a causa del bàsquet.


Les que més fan mal són aquelles que involucren éssers estimats: aniversari als quals no assisteixes al coincidir amb un partit / entrenament, reunions d'amics a les que deixes d'anar ... Dedicar hores a aquest esport que tant ens agrada comporta deixar de tenir tardes lliures i haver de reestructurar la vida al compàs de la pilota taronja. És fotut i sacrificat, ja que et canvia radicalment el teu panorama, però a l'ésser una decisió pròpia, ho fas perquè vols.


Una altra decisió amb la qual tinc una espina clavada és la de no haver estat ambiciós des del principi. Sent un nen, vaig optar per veure aquest esport com un hobby i no voler buscar els meus propis límits per veure fins on podia arribar. Després ja em vaig posar les piles i em vaig ficar canya per intentar ser el millor jugador possible, però fins que no vaig canviar el xip, "vaig perdre" cert temps. Qui sap la carrera que podria haver tingut ...


Fotografia: www.territoribc.com


Sempre he pensat que hagués estat si en categoria júnior hagués acceptat l'oferta del Joventut De Badalona. En aquesta època jo jugava al CB L’Hospitalet, una de les millors pedreres a nivell autonòmic i nacional. En CB L’Hospitalet tenia una gran quantitat de minuts i un gran paper en l'equip, per això em va fer por acceptar l'oferta del Joventut per no convertir-me en un més i no gaudir del que volia, que era jugar molts minuts. És possible que si hagués fitxat allà hagués tingut més facilitats per jugar abans en alguna lliga professional o arribar més lluny, però bé és impossible saber que hagués passat.
Una mica lligat a la pregunta anterior, crec que la decisió de no abandonar el club o aquest esport, quan anava veient que tots els meus companys anaven "caient" a poc a poc, va ser la millor de les decisions preses mai. No m'ho hagués pogut perdonar ara. No canvio per res l'haver gaudit, i si, dic gaudit, tant els èxits com els fracassos.fondo1.jpg

© 2007-2021. Versió 9. Webmaster David Parra - tbc@territoribc.com

  • Facebook icono social
  • Twitter
  • Instagram
  • Icono social Flickr
  • YouTube
  • Icono social Vimeo