Projecte BattleQuizz: Sènior masculí (Sessió 3)

Publicat 6 d'agost de 2020. 10.28 hores. -Webmaster-.


Penúltima part del Projecte BattleQuizz per els jugadors de categoria sènior amb Didac Arredondo (CB Santa Coloma), Guillem Gonzalez (Bàsquet Neus), Javi Rodriguez (CB Mollet) i Jordi Ramirez (Gramenet BC).


Tria el millor quintet de companys que amb els que has jugat, incloent a l'entrenador.
De la meva època per la Gramenet em quedaré amb 2 persones i un moment.


El moment va ser el meu primer campus de la Gramenet, un clàssic. Jo encara jugava al col·legi (Fedac Sagrat Cor) i vaig passar un mes increïble que posteriorment em va fer donar el pas a federar de la mà del gran Esteban Quifet. Aquest campus em va fer descrubrir un món nou, un club que durant 8 anys em va fer ser molt feliç i guardo un record d'infantesa immillorable.


La primera persona amb la que em quedo d'aquesta etapa és Esteban Quifet, la persona que va plantar al meu la llavor de la passió pel bàsquet i gràcies a ell avui sóc un enamorat d'això. No sé què seria de la meva sense que es creués en el meu camí.


La segona és Toni Saez, que em va entrenar 2 anys. La seva manera de fer les coses feia que estiguéssim enganxats a això, la seva passió va ser totalment contagiada a tot el nostre equip.


De el CB Santa Coloma, el club de la meva vida, em quedo amb 2 persones de totes les que m'han ajudat com a jugador, que són centenars.


Toni Suarez va ser qui va confiar més en mi, ell va apostar per mi en un moment que no era fàcil, la joventut mai ho és, i va creure en el meu com a jugador quan fins i tot a mi em costava fer-ho. Estaré eternament agraït perquè la meva autoestima actual més enllà de bons o mals moments és gràcies a ell.


La 2a és Alex Lopez. La seva arribada va ser un regal per a tothom, però sobretot per a mi. Es va obstinar a ensenyar-me i en fer-me créixer, i estaré sempre agraït. Va canviar el meu joc i el va evolucionar. És d'aquelles persones que fan millors a tots els que l'envolten. És un plaer jugar amb ell.
Tot el englobaria dins el club en el que porto més d'una dècada. El Bàsquet Neus m'ha canviat la vida i ha estat determinant per a la meva progressió com a jugador i el meu maduració com ser. De cada persona de l'entitat m'he portat, en algun moment, alguna experiència, algun coneixement o algun valor que m'ha servit per ser el que avui sóc. Alguns més i altres menys, però seria incapaç de personificar per no deixar-me a ningú fora: companys, entrenadors ...


Òbviament, també influeix la família. Quan un jugador està en un sot o en un mal moment, la família és la vàlvula per tornar a pujar. Escolten, ajuden, comprenen i aconsellen.


I com a factors, la disciplina de treball i el sacrifici. Sincerament, el meu talent com a jugador de bàsquet és molt limitat en comparació a altres, però intento arribar al seu nivell a força de feina, esforç i ganes. Cada minut en pista suma, cada repetició al gimnàs compte. Adopto la cultura de l'esforç que tant agrada a València.


Fotografia: www.territoribc.com


Per a mi va ser molt important fitxar a Sant Josep de Badalona en categoria cadet ja que l'entrenador Quim Solà va apostar molt per mi i la meva marge de millora va ser molt gran.


Quim tenia tanta confiança en mi que alguns partits em feia jugar de base per pujar la pilota i aconseguir un millor maneig quan la meva posició natural era de pivot. Sempre li estaré agraït ja que aquesta confiança em va fer millorar moltíssim el meu joc.
Sens dubte, les persones més importants i que més m'ajuden en la progressió i millora diària és la meva família en tots els sentits. El seu suport i els seus valors inculcats fan que els hagi de tot.


Però si hi ha un parell de persones que, en un moment complicat com a esportista, em va fer veure diferent aquest esport i em va transferir l'amor pel bàsquet més enllà de les pistes, aquestes persones es diuen Sergi Casas i Esteban Quifet.


Un altre factor que crec que m'ha definit com a jugador i persona, ha estat la lleialtat a un mateix club i els valors rebuts per aquest fet, podent-los aplicar a altres sentits de la vida.fondo1.jpg

© 2007-2021. Versió 9. Webmaster David Parra - tbc@territoribc.com

  • Facebook icono social
  • Twitter
  • Instagram
  • Icono social Flickr
  • YouTube
  • Icono social Vimeo